OVER LA CASETTA

LA CASETTA

Vakantie vieren bij Agriturismo La Casetta betekend je wentelen in de typisch Italiaanse gastvrijheid van famiglia Virgili. 
Agriturismo La Casetta is een authentiek Italiaanse agriturismo op de rug van de berg met een fantastisch uitzicht over de vallei rondom en dichtbij zee. Wees welkom in deze agriturismo die eigendom is van Famiglia Virgili. Mama Laura, papa Giovanni en hun dochters Patrizia en Irene ontvangen jullie graag met hun Italiaanse hartelijkheid en gastvrijheid in de agriturismo voor een heerlijke vakantie in de Marken Italië.

Geniet van de kookkunsten van mama Laura!
La Casetta heeft een eigen klein familierestaurant, speciaal voor de gasten van La Casetta. Hier bereidt mama Laura dagelijks het diner met streekgerechten van de dag. De ingrediënten komen veelal uit de eigen moestuin en boomgaard. Je kan in het restaurant niet alleen terecht voor een authentiek Italiaanse avond, ook voor een aperitivo, cappuccino en ontbijt ben je bij mama Laura op het juiste adres.

Appartementen
Agriturismo La Casetta heeft vijf appartementen met elk één slaapkamer en een luxe slaapbank wat ze geschikt maakt voor vier tot vijf personen. De keuken is volledig ingericht en elk appartement heeft een eigen terras! Bij La Casetta vindt je diverse faciliteiten om het jou als gast naar de zin te maken. Zoals een zwembad en een familierestaurant. Maar ook in de omgeving is er genoeg te doen! 

Om je op weg te helpen, vind je hier tips voor je vakantie.